Apua! Tarvitsen(ko) apua!?

En tarvitse apua. Selviän itse, pystyn hoitamaan asiani itse. Olen muokannut elämäni sellaiseksi, että tulen toimeen sillä mitä minulla on. Se, mitä minulla ei ole, sitä en tarvitse. Se, mitä en pysty tekemään, jätän tekemättä. Se, mitä en jaksa tehdä, sitä en tee. Sinne, minne en pysty menemään, en mene. Sinne, mihin en jaksa mennä, jätän menemättä. Minä pärjään. Kuten aina.

Välillä on kuitenkin mentävä. Apteekki, ruokakauppa, ystävän tapaaminen, läheisten kanssa ajan viettäminen. Kuka hakee, kuka kuskaa, keneltä voisin jälleen pyytää kyytiä? Vaikeinta tässä on nöyrtyminen siihen, että ensin minut haetaan, käydään matkalla apteekissa, pysähdytään keskustaan kahville vaihtamaan kuulumisia ja kotimatkalla pyörähdetään vielä kaupan kautta. Uskon ja tiedän, ettei tämä haittaa ystäviäni ja läheisiäni, mutta minua se jurppii. Se myös uuvuttaa minut. Tunnen välillä olevani taakka ja mietin, ei kai ystäväni luule, että kahvittelen hänen kanssaan vain päästäkseni kauppaan? Välillä jätän kaupan mainitsematta. Pakkasessa on kaalilaatikkoa, sillä pärjää.

Olen sopeutunut tilanteeseeni. Kyllä useamman vuoden vanhat talvikengät vielä tämän talven kestää ja mieheni tuo maidon töiden jälkeen.  Kaikki on hyvin näin. Vai onko?

”Olet liian arvokas jäädäksesi ilman apua. Olet liian arvokas jäädäksesi kotisi vangiksi. Sinulla on oikeus kaikkeen siihen, mitä muut ikäisesi tekevät. Sinulla on oikeus apuun ja tukeen, jotta voit toimia itsenäisemmin ja jotta voit tehdä kaikkea sitä, mitä haluat, mutta et yksin pysty tai uskalla tehdä. Sinä olet niin arvokas, että tarvitset apua niin kotiisi kuin kotisi ulkopuolellekin. Täytyyhän sinun päästä liikkumaan, tapaamaan ystäviäsi, käydä kaupassa tai elokuvissa kuten kenen tahansa muunkin ja pystyä huolehtimaan kodista ja siivouksesta.”

Mutta kun minä pärjään. Olen itsenäinen nainen ja käyn kenkäkaupassa yksin vaikka väkisin. Netissä on myös kivoja kenkäkauppoja. Teen ruokamme itse, vaikkakin ruuan tekeminen on muuttunut. Jalkani eivät jaksa seisoa, suunnittelen ruokia, joiden teon voin jaksottaa.  Olen sopeutunut ja sopeuttanut tekemiseni niin, etten tarvitse apua.

Vaikka oikeasti tarvitsen. Apua.

Luonani kävi muutama viikko sitten kaksi vierasta. He istuivat olohuoneen pöydän ympärille minua vastapäätä ja kuuntelivat. He kuuntelivat, tekivät muistiinpanoja ja esittivät tarkentavia kysymyksiä. Alun lyhyen jännityksen jälkeen totesin mielessäni, että näihin voit luottaa, nämä kaksi ymmärtävät sinua ja nämä kaksi ovat siinä auttaakseen sinua. Sinun ei tarvitse selitellä, ei liioitella, ei värittää arkeasi. He ymmärtävät ja osoittavat tarkentavilla kysymyksillä, että heillä on myös tietoa ja kokemusta ms-taudista, sen erityispiirteistä ja sen mukanaan tuomista haasteista jokapäiväisessä elämässä. Luota heihin ja anna heidän auttaa. Ja niin minä annoin.

Nämä kaksi vierastani olivat vammaispalveluiden sosiaalityöntekijä ja toimintaterapeutti. He tulivat ja auttoivat. Sain toimintaterapeutilta keittiöön kokeiltavakseni satulatuolin ja sosiaalityöntekijältä lupauksen taksikortista ja avustajasta. Mutta tärkeämpää kuin satulatuoli tai taksikortti ovat nuo heidän sanansa. Olet arvokas. Me autamme sinua, jotta arkesi helpottuu. Nuo sanat auttoivat minua.

Mutta miksi juuri taksikortti ja miksi avustaja? Meillä ei ole omaa autoa. Kävelemiseni on hidastunut ja matka lyhentynyt. Pystyn kävelemään yhtäjaksoisesti, hyvänä päivänä, noin 400m mutta sen jälkeen tulee stoppi. Jos olen tuolloin 400m päässä kotoani, olen pulassa. Pulassa olen myös seuraavana päivänä, sillä tiedossa on fyysisen fatiikin ongelmat. Kivut pahenevat ja uupumus iskee kahta kauheammin. Rasituksen sietokykyni on olemattomalla tasolla, oli kyseessä sitten perunoiden kuoriminen, käveleminen tai vaikka pitkä keskustelu. Mutta kauppojakin tärkeämpää on päästä jälleen kiinni sosiaaliseen elämään.  Taksikyytien avulla pääsen laajentamaan elinpiiriäni rasittamatta itseäni liikaa.

Avustaja. Jutellessamme arjestani kerroin kuinka en kotona pysty tekemään kuin pieniä asioita pienissä jaksoissa. Lähtiessäni kauppaan valitsen sellaisen kaupan, joka ei ole liian iso. Niitä talvikenkiä en ole saanut ostettua, sillä en uskalla lähteä yksin kiertämään kauppoja. Kun väsyn, liike loppuu, silmissä sumenee ja istumaan on päästävä. Avustaja on apunani niin kodin askareissa kuin varsinkin kodin ulkopuolella. Hän auttaa kotona, jotta rasitukseni pysyy aisoissa. Hän auttaa kodin ulkopuolella, jolloin minulla on toinen aikuinen apuna ja tukena jos voimat loppuvat. Se tuo minulle turvaa ja rohkeutta lähteä useammin liikkeelle. Ja koska taksissa saa olla lisäkseni yksi avustaja tai läheinen, pääsemme liikkumaan taksilla. Tarvittaessa nopeasti kotiinkin.

Toivon näiden minulle osoitettujen tukien helpottavan ystäviini ja läheisiin kohdistuvaa painetta minun auttamisestani ja kyyditsemisestäni. Tai ne auttavat minua hallitsemaan elämääni jälleen paremmin. Saan elämäni hallinnan takaisin itselleni.  Voin keskittyä ystävieni kanssa oleelliseen, rupatteluun, kahvitteluun ja rauhassa olemiseen ilman painetta kyydeistä tai kauppaan viemisestä. Voin olla ensisijaisesti ystävä enkä avustettava.





Kommentit

  1. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

    Pieni johdanto itsestäni.
    Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

    Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
    Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
    Tarvitsetko lainan lomalle?
    Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
    Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

    Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
    Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

    Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

    Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

    VastaaPoista
  2. Hei kaikki, nimeni on Sofia Soininen, Espoosta. Olen täällä todistaakseni, kuinka sain lainaani rouva Anna Figolta sen jälkeen, kun olen hakenut useita kertoja useilta lainanantajilta, jotka lupasivat auttaa, mutta eivät koskaan antaneet minulle lainaa. Kunnes ystäväni esitteli minut rouva Anna Figolle, hän lupasi auttaa minua ja todellakin teki niin kuin lupasi ilman minkäänlaista viivytystä. En ole koskaan uskonut, että luotettavia lainanantajia on edelleen, kunnes tapasin rouva Anna Figon, joka todellakin auttoi lainalla ja muutti uskoni. En tiedä, tarvitsetko jollain tavalla aitoa ja kiireellistä lainaa. Ota rohkeasti yhteyttä Anna Figoon hänen sähköpostitse: annaloanfinance@gmail.com nopeaa chat-puhelua tai whatsappia / +35677926593 varten.

    Kiitos .

    sofia

    VastaaPoista
  3. Tere, ma olen Dikko. Olen siin, et soovitada teid kõiki hr Otto'le Mobil Funding Inc.-st, kes on lõpuks mulle suure naeratuse näkku andnud, andes mulle laenusumma 15 000,00 eurot väga madala intressimääraga. Lisateavet saate temalt täna e-posti teel: mobilfunding1999@gmail.com ja tänage mind hiljem, sest ta on tõepoolest usaldusväärne mees.

    VastaaPoista
  4. Hei, tarvitsetko lainaa? Ota yhteyttä Proton-lainoihin, ne toimivat Amerikassa ja Euroopassa, näin eilen useita todistuksia heistä ja päätin antaa sen kokeilla, hakeuduin tänään ja sain tänään 15 000 dollarin lainamäärän Bitcoin-lompakkooni alle 10 minuutissa. Voit tavoittaa heidät osoitteessa;

    Sähköposti: protonloan2020@hotmail.com
    Mobile / Whatsapp USA: +1 (204) 410-2623
    Mobile / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201
    Google Hangout: protonloan2020@gmail.com
    Facebook-sivusto: fb.me/protonloanss
    Suora Facebook Messenger: m.me/protonloanss

    VastaaPoista
  5. Annamme lainoja kaikenlaisiin tarkoituksiin. Tarjoamme vähintään 5 000,00–10 miljoonaa dollaria ja alhaisella 3%: n korolla: enintään 25 vuotta tarvitsemastasi lainasummasta riippuen. asiakkaiden tulee olla yli 18-vuotiaita. Tämä lainakanta on 100% takuu vakaville asiakkaille saadaksesi lisätietoja lainasta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: protonloan2020@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Hei Tarvitsetko pikalainaa rahoitustarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ilman luottotarkistusta ja tarjoamme 100% ulkomaisia lainatakuita siirtoaikana. Lainasimme myös minkä tahansa valuuttalainan, jonka korko oli 2% kaikista lainoista. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tämän sähköpostin kautta: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  7. Hej mina damer och herrar, behöver du ekonomisk hjälp? Jag är Max Bent. Jag är en långivare och även finansiell rådgivare.

    Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att utöka din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Dessa är Ocean Finance Mortgage. Vi erbjuder lån till en rimlig 2% ränta till den som är intresserad. Utbudet sträcker sig från 5 000,00 euro till maximalt 100 000 000,00 euro.

    VastaaPoista
  8. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa 100% takuulla, tarjoan yrityksille ja yksittäisiä lainoja, lisäksi rahoitamme myös kaikenlaisia ​​projekteja. Lisätietoja: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com tai Whatsapp +919654763221

    VastaaPoista
  9. Olen yksityinen lainanantaja ja sijoittaja, Tarvitsetko laillisen, rehellisen, hyvämaineisen ja nopean lainan? Voin auttaa 100% takuulla, tarjoan yrityksille ja yksittäisiä lainoja, lisäksi rahoitamme myös kaikenlaisia ​​projekteja. Lisätietoja: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com tai Whatsapp +919654763221

    VastaaPoista
  10. Hei, tämä on onnekas benson LOAN COMPANY. Tässä yrityksessä annamme lainalle elinikäisen mahdollisuuden. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseen? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko yhdistämislainaa tai asuntolainaa? Tänään sanomme, että lopeta äläkä katso enää, sillä olemme täällä tehdäksemme kaikista taloudellisista ongelmistasi jotain menneisyyttä. Lainaamme rahaa henkilöille, jotka tarvitsevat taloudellista apua, joilla on huono luotto tai jotka tarvitsevat rahaa maksaakseen laskuja, sijoittaakseen liiketoimintaan 2 %. Haluamme käyttää tätä välinettä kertoaksemme sinulle kaikesta, mitä tarjoamme luotettavaa ja hyödyllistä apua, ja olet valmis lainaamaan sinua. Olemme vilpittömiä ja pidämme sanamme ja lupauksemme. Ota meihin yhteyttä tänään sähköpostitse:
    luckybensonloanfirm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja 2 000 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100 % ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2% korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tämän sähköpostin kautta: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  12. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja välillä 2 000,00 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100% ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2 % korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tällä sähköpostilla: (bryanstefanloanfirm@gmail.com)   (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  13. Hei herra/rouva
    Tarjoamme lainoja 10 000 - 9 500 000 € korolla 2 %.
    Tiedät, että rahan lainaaminen on kiellettyä.
    Sinun täytyy saada lainaa, kiinnitä huomiota alueisiin, joilla voimme.
    Auttaa sinua:
    * Taloudellisesti
    * Yrityksen laina
    * Asuntolainat
    * Investointilainat
    * Autolainat
    * Velan vakauttaminen
    * Luottoraja
    * Toinen asuntolaina
    * Luoton takaisinosto
    * Henkilökohtaiset lainat
    *Opintolaina
    Etsit projektia ja tarvitset rahoitusta, tarvitset rahaa maksaaksesi laskusi, rahaa sijoittaaksesi liiketoimintaan.
    ota meihin yhteyttä sähköpostitse [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    VastaaPoista
  14. Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisiin tarpeisiisi? Tarjoamme 1 000 - 50 000 000,00 euron lainoja, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, ilman luottotarkastuksia ja tarjoamme 100 %:n takuun ulkomaisille lainoille siirtojakson aikana.

    Tarjoamme laajan valikoiman henkilö-, yritys-, asunto- ja yhdistymislainoja muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi 3 % korolla.

    PALVELUT SISÄLTÄVÄT:
    * Henkilökohtaiset lainat
    * Yrityslainat
    *
    Peruskorjaus * Asiakaslainat
    * Autolainat
    jne ...


    Kuinka hakea:
    ota meihin yhteyttä osoitteessa accessloanfirm2030@gmail.com

    Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
    Yritysten tai yksityishenkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan Access Finance -lainaa ja tarvitsevat lisätietoja sen hakemisesta, tulee LÄHETÄ

    Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp-numero: +79258159150

    Kunnioituksella
    Herra Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä tehdäksemme kaikista talousongelmistasi menneisyyttä. Ota yhteyttä sähköpostitse:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Tämä on Ocean Finance Mortgages. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2% korolla. Vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  16. Hei Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisten tarpeidesi ratkaisemiseksi? Tarjoamme lainoja 2 000 000 - 50 000 000,00, olemme luotettavia, vahvoja, nopeita ja dynaamisia, ei luottotarkastusta ja tarjoamme 100 % ulkomaisen lainatakauksen siirtojakson aikana. Myönsimme myös kaikki valuuttalainat 2% korolla kaikille lainoille. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä tämän sähköpostin kautta: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) (bryanstefanloanfirm@outlook.com) tai WhatsApp: +919654763221

    VastaaPoista
  17. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Tarjoamme lainoja kiinnostuneille henkilöille, jotka etsivät lainaa hyvässä uskossa. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita: kaupallinen suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, asuntolainat ja asuntolainat, velkajärjestelylainat, yrityslainat, yksityiset lainat, opintolainat, alennettu korkolainat 3 %:lla. Ota yhteyttä vakuudelliseen ja vakuudettomaan lainaasi varten Kiinnostuneiden ehdokkaiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: atlantagroupfinancefirm@gmail.com
    Ota yhteyttä WhatsAppin kautta: +2348071917956

    Ystävällisin terveisin,

    VastaaPoista
  18. Tarvitsen kiireellisen Whatsapp-lainan Jurgen Stefanille https://wa.me/+2348071917956


    Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Whatsapp:+2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000 00 €. 100 000 000,00 € asti.

    VastaaPoista
  19. TARVITSETKO KIIREELLINEN LAINA UUDEN YRITYKSEN ALOITTAMISEKSI, LASKUN MAKSAMISEKSI, VELKASI VAATIMUKSESI TAI UUDEN KODIN OSTAMISEKSI.
    Sähköposti: Pedrosalvador346@gmail.com
    ETU-JA SUKUNIMI
    MAA
    WHATSAPP PUHELINNUMERO
    LAINAN MÄÄRÄ
    LAINAN KESTO
    OTA YHTEYTTÄ Sähköposti: Pedrosalvador346@gmail.com
    KIITOS.

    VastaaPoista
  20. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Tai Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000,00 eurosta 100 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  21. Tarvitsetko kiireellistä lainaa maksaaksesi velkojasi tai osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä jättääksemme kaikki taloudelliset ongelmasi taaksemme. Ota yhteyttä sähköpostitse: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Tai Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Nämä ovat Jurgen Stefan Financial Service. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 3% korolla. Vaihe on 5 000,00 eurosta 350 000 000,00 euroon.

    VastaaPoista
  22. TARJOAMME KAIKENLAISTA LAINOA - HAKEMINEN EDULLISTA LAINOA.

    Oletko liikemies vai -nainen? Onko sinulla taloudellinen sotku tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa mukavan pienen ja keskisuuren yrityksen perustamiseen? Onko sinulla alhainen luottoluokitus ja sinun on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeista ja muista rahoituslaitoksista? Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta maksimaalinen turvallisuus on prioriteettimme, Johtava tavoitteemme on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut, Ohjelmamme on nopein tapa saada tarvitsemasi hetkessä. Vähennä maksujasi, jotta kuukausittainen rasitus vähenee
    kulut. Hanki joustavuutta, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen lomista, koulutuksesta ja ainutlaatuisista ostoksista. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, joihin kuuluvat: Liiketoiminnan suunnittelu, kaupallinen ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja asuntolainat, velkajärjestelylainat, yrityslainat, yksityiset lainat, kodin jälleenrahoituslainat alhaisella korolla 2,00 % vuodessa yksityishenkilöille, yrityksille ja yhtiöelimiä. Hanki parasta perheellesi ja omista myös unelmiesi koti yleislainaohjelmamme avulla. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    TARJOAMME KAIKENLAISTA LAINOA - HAKEMINEN EDULLISTA LAINOA.

    Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainatiedot;
    - Koko nimi:
    - Tarvittava lainasumma:
    - Lainan kesto:
    - Lainan tarkoitus:
    - Kaupunki maa:
    - Puhelin:
    - Kuinka kuulit meistä:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainavaatimus. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Patricia kingsman

    Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Hei

    Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisiin tarpeisiisi? Tarjoamme lainoja 2 000 eurosta 50 000 000,00 euroon, olemme luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, ilman luottokelpoisuustarkastuksia ja tarjoamme ulkomaisille lainoille 100 % takuun siirtojakson aikana.

    Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen.

    Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Huom
    Herra Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Здравейте.

    Това има за цел да информира широката общественост, че г-н Франк Дейвид, заем от частен кредитор, отвори икономическа възможност за тези, които се нуждаят от каквато и да е финансова помощ. Ние даваме заеми на физически лица, фирми и компании при ясни и разбираеми срокове и условия с лихвен процент от само 3%. свържете се с нас днес чрез електронна поща: ( frankdavidloanfirm3@gmail.com ), за да можем да ви дадем нашите условия за кредит.

    ИНФОРМАЦИЯ за кредитополучателя

    1) Име: .............................................. ....

    2) Държава: .............................................. .

    3) Адрес: .............................................. .

    4) Пол: .............................................. .....

    5) Семейно положение: .........................................

    6) Професия: .............................................

    7) Мобилен номер на Whatsapp: ............................................ ..

    8) Кандидатствали ли сте преди .................................

    9) Месечен доход: .........................................

    10) Необходима сума на заема: ...................................

    11) Продължителност на заема: ............................................

    12) Цел на заема: ............................................

    13) Религия: .............................................. .

    За контакт: frankdavidloanfirm3@gmail.com

    Благодаря,
    Г-н Франк Дейвид




    Оферта за заем Кандидатствайте сега

    VastaaPoista
  25. Edullinen lainatarjous ILMAN ENNAKKOMAKSUT

    Hei,

    Mitkä ovat taloudelliset tarpeesi? Myönnämme lainoja vähintään 2 000,00 dollarista enintään 100 000 000,00 dollariin ja laina-aika on 1–30 vuotta erittäin alennettu 2 % korko.

    Ota yhteyttä sähköpostitse: mh33finance@gmail.com

    Tarvitsetko yrityslainaa?
    Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?
    Haluatko ostaa auton?
    Haluatko jälleenrahoittaa?
    Tarvitsetko asuntolainaa?
    Tarvitsetko valtavaa pääomaa liiketoimintaehdotuksen tai laajentamisen aloittamiseen?

    Oletko menettänyt toivosi ja luulet, että ulospääsyä ei ole, ja taloudelliset taakasi jatkuvat? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mahdollisen liikeyhteistyön saamiseksi.

    Ota meihin yhteyttä sähköpostitse:  mh33finance@gmail.com

    Terveiset
    M&H RAHOITUS

    VastaaPoista
  26. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaista rahaa? Yritysrahat? Asuntolaina rahaa? Yrityksen rahat? Maatalous- ja hankerahoitus? Annamme rahaa 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen rahatarjous.

    VastaaPoista
  27. Tarjoamme lainoja ja kaikenlaisia rahoituspalveluita. Lainamme erittäin yrityksiltä henkilökohtaisiin lainoihin tai pitkiin tai lyhyisiin ehdoin edulliseen korkoon (2%). Lainaprosessimme on erittäin nopea ja luotettava takaamalla. Lisätietoja palveluistamme saat vierailemalla sähköpostillamme; { pedrosalvador346@gmail.com } kerro meille, kuinka paljon lainaa tarvitset ja haluat lainan keston. Toivomme kuulevamme sinusta. Voit lähettää viestin sähköpostiosoitteeseen

    VastaaPoista

  28. Pikalainatarjous 24 tunnin sisällä

    Hei herra/rouva! Pikalaina 2 000 € - 10 000 000 € 48 tunnissa Kaikista taloudellisista vaikeuksistasi huolimatta olen valmis auttamaan sinua. Lainani on avoin henkilöille ja yrityksille, jotka voivat kunnioittaa oikeuttaan rahoitukseen ja sopimusta, joka meidän on allekirjoitettava. ota minuun yhteyttä sähköpostitse: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Thassos kutsuu! - matkavalmistelut ja fatiikki

Kelluen kuntoutustuelle

Olet vielä niin nuori! - ajatuksia työstä ja työkyvyttömyydestä