Mitä kuuluu? - se vaikein kysymys vastata

Aina yhtä vaikea vastata. Mitä kuuluu? No, odotappas hetki. Heräsin tänään vasta 7.50! Menetin ensimmäisen tunnin Ylen AamuTvstä. Onneksi ehdin nähdä Daruden haastattelun. Minusta Daruden valinta Euroviisuihin on ihan loistava! Jes! Pitääpä katsoa UMK ja Daruden kolme biisivaihtoehtoa. Olisipa jo toukokuu ja Euroviisut.

Kiitos, muutenkin oli hyvä aamu. Jaksoin siivota keittiön ja laittaa puhtaat pyykit kaappeihin. Yllätin itseni jopa siivoamalla olohuoneen pöytämme. Nyt on taas tilaa levitellä tavaroita ja papereita. Jouduin ottamaan aamupäivälevon mutta Holby Cityn kanssa menee tunti ihan huomaamatta.

Ai niin, kävin myös apteekissa. Siis aamupäivälevon jälkeen. Minun piti käydä eilen mutta se jäi. Tänään oli pakko, loppuuhan minun ms-lääkkeeni huomenna ja tuo lääke on aina erikseen tilattava. Onneksi tilaus hoituu nykyään puhelimella. Otin samalla hermokipulääkkeitä taas kuukauden satsin. Taas on ne pakolliset pillerit kaapissa. Ai niin, oli muuten tosi mukava taksikuski. Mukavaa vaihtelua.

Mitäs muuta? No, tein eilen ruokaa. Tänään ei tarvitse. Kellarin kanakoppi, siis varasto, pitäisi tyhjentää sunnuntaihin mennessä. Onhan tässä päiviä ja suurin osa tavaroista menee joka tapauksessa roskalavalle. Meillä on tulossa putkistoremontti ja se vähän stressaa. Mutta kaikki järjestyy. Olen varma siitä.

Muuten menee, kiitos, hyvin. Ihan rauhassa kotona. Tyhjensi eilen kaikki meidän roskikset ja vein roskat roskiin. Kävin siis ulkona! Ja aivan meinasin unohtaa, minulla meni avustaja vaihtoon. Ensi viikolla tulee uusi avustaja, toivottavasti tulemme toimeen ja saamme homman toimimaan. Hänen tullessa maanantaina kotimme on jo aika kaaoksessa, koska en ole jaksanut siivota, mutta en anna sen häiritä. Olen joutunut sitäkin opettelemaan.

Mutta tiedätkö, oli ihana käydä kylillä. Kaksi viikkoa meni jälleen enemmän tai vähemmän sohvan pohjalla. Tai siis olihan minulla pienen, hurmaavan kummipoikani ristiäiset sunnuntaina. Mutta muuten, no, Poirot ja Areenan muut brittisarjat, sekä sohva, ovat olleet jälleen tukikohtana. Pidän muuten myös saksalaisista dekkarisarjoista, oletko sinä niitä katsonut?

Ja voitko kuvitella, eilen illalla soi puhelin vähän vaille yhdeksän! Olin jo uinahtanut joten en vastannut. Täytyykin muistaa soittaa takaisin. Huomenna ajattelin olla tekemättä mitään, koska tämän päivän apteekki- ja kaupunkikeikka vei kuitenkin voimat. Ai kuinka niin? No kun tiedän jo, että Areena kutsuu ja jäseniä särkee. Pitkät päiväunet ovat myös tiedossa. Onneksi tein eilen ruuan. Voin vain olla ja levätä. On tämä jännittävää elämää.

Juu, olisi ihana nähdä! Ensi viikolla.., odotas, avustaja käy kahtena päivänä ja koska hän on uusi, joudun käyttämään voimiani hänen kanssaan olemiseen. Ja viikonloppuna on suunnitelmia. Minun täytyy rauhoittaa loppuviikko. Mites, kävisikö sen jälkeen? Niin niin, siis parin viikon päästä. Ai vitsit, totta, et vielä tiedä aikatauluasi ja työvuorojasi. Ja aivan, teillähän oli tulossa niitä menoja tässä kuun vaihteessa.  Mutta ei hätää, täällä minä ja Poirot olemme. No mutta soitellaan, kyllä me aika löydetään! Nyt täytyy lopetella, minun on pakko mennä vessaan.



Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Thassos kutsuu! - matkavalmistelut ja fatiikki

Olet vielä niin nuori! - ajatuksia työstä ja työkyvyttömyydestä

Kelluen kuntoutustuelle